PERHATIAN : SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA BOLEH MOHON!

Belum Ada Kereta, Nak Beli Kereta.. Dah Ada Kereta, Nak Tukar atau Tambah Kereta.. Kalau Nak Beli Kereta Proton, Cari Saya!..

aminproton-pic
Amin Ramli, Sales Advisor
5/5

Hai! Assalamualaikum..

Nama saya Amin, Sales Advisor Proton yang sah. Berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang jualan kereta di Malaysia. Sehingga kini telah berjaya membantu ribuan pelanggan untuk memiliki kereta Proton baru.

Anda tidak perlu buang masa pergi ke bilik pameran atau mencari penasihat jualan lain kerana saya di sini sedia membantu anda. Seluruh proses pemilihan, pinjaman dan penyerahan kereta akan dibantu sepenuhnya oleh saya!

Semua promosi proton terbaru akan dikemaskini di sini untuk kemudahan anda. Tidak kira siapa anda, saya bersedia membantu kerana anda berharga bagi saya dan Proton.

Berurusanlah dengan penuh yakin dan selamat! Saya sedia bantu untuk dapatkan kereta Proton idaman anda dengan tawaran istimewa.

Kini, semua orang boleh beli kereta proton secara dalam talian. Saya terima permohonan dari seluruh Semenanjung Malaysia.

Sila hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan mengenai urusan tempahan kereta proton baru.

Achievements

PROMOSI PROTON TERKINI

Proton Campaign January 2022

Cepat! Promosi ini akan tamat lagi...

Hari
Jam
Minit
Saat
Sila isi borang di bawah untuk dapatkan promo!

SENARAI HARGA TERKINI

testimonial

Berikut merupakan sebahagian testimoni dan gambar gembira pelanggan yang telah mendapatkan khidmat saya untuk mendapatkan kereta Proton idaman mereka secara online di ProtonSales.Online.

5/5
"Terima kasih banyak2 diatas servis terbaik. saya sangat berpuashati dengan servis En. Amin. Sebelum ni pernah beli kereta, so kali ni saya tak expect dapat servis macam En. Amin bagi. Sangat smooth, transparent & mesra pelanggan. Kalau ada lagi urusan di masa depan, insyaAllah saya cari bos lagi!"​
Testimonial Safwan
Safwan - X70
5/5
"Alhamdulillah… Walaupun melalui online pembeliannya.. tapi sangat memuaskan hati.. urusan jualbeli sangat mudah… kereta di hantar ke depan rumah… Terima kasih Amin.. Moga dipermudahkan segala urusan… aaamiiin.."​
Testimonial Maiza
Maiza Hanim - Exora
5/5
Servis tip top! Bank loan pun cepat lulus! Banyak saranan dan maklumat jugak! Saya bagi 5 star! Saya nak bagitau sesiapa yang dah berurusan dengan En. Amin, teruskan..Highly recommended! Mulanya risau juga nak berurusn secara online ni tapi En. Amin telah lenyapkan kerisauan saya! Semoga terus sukses!!
Testimonial Hasan Basri
Hasan Basri - Persona

soalan lazim (faq)

Promosi Proton 2022 yang utama adalah tax rebate untuk setiap model. Promosi ini sehingga bulan Jun 2022. Promosi tambahan dari ProtonSales.Online sila klik #Promosi

Harga Proton 2022 di website ProtonSales.Online adalah yang terkini. Ianya adalah harga OTR termasuk insuran dan roadtax untuk seluruh Semenanjung Malaysia. Jika ada perubahan harga kami akan kemaskini dengan segera.

Untuk senarai penuh tax rebate untuk setiap model Proton baru boleh klik link Tax Rebate Proton.

Ya selamat! Tiada sebarang transaksi kewangan personal yang akan dilakukan. Online adalah medium terkini yang lebih menjimatkan masa anda berbanding berulang alik ke showroom. Untuk pengetahuan anda, Saya telah menjual kereta secara online sejak dari tahun 2010 hingga kini. Anda hanya perlu submit dokumen secara online sekiranya loan anda lulus boleh pergi ke bank yang berhampiran untuk sign. Kemudian penghantaran kereta boleh terus ke tempat pilihan anda. Mudah!

Setiap model Proton harganya berbeza, jadi kelayakan gaji minimum untuk pinjaman kenderaan juga berbeza. Contohnya untuk model saga gaji minimum adalah RM1,200. Sila hubungi En. Amin untuk perbincangan lanjut.

Ya boleh! Bukan setakat baru bekerja, jika anda masih belajar pun boleh beli kereta Proton baru.

Ya boleh! Jika ingin membuat pinjaman melalui bank, biasanya perlukan penjamin untuk support.

Ya boleh! Walau bagaimanapun tertaktul pada terma & syarat tertentu. Hubungi En. Amin untuk perbincangan lanjut.

Ya boleh dengan syarat anda hanya blakclist selain dari bank atau aeon credit. Hubungi En. Amin untuk perbincangan lanjut.

Bayaran bulanan berbeza mengikut jumlah loan, interest rate dan tempoh pinjaman anda. Untuk kira anggaran bayaran bulanan anda boleh gunakan Proton Loan Calculator yang disediakan di website ini.

contact

Get In Touch
Find Us